Camping Brabant

Online boekingen

Al meer dan 1,5 jaar werken we aan het succes van een speler in de recreatiebranche.

Van gemiddeld een paar bezoekers per dag heeft de site een flinke groei naar meer dan 20.000 bezoekers per jaar. Dankzij deze groei in bezoekers zijn ook het aantal aanvragen en directe boekingen met 600% gestegen.

Over Camping Brabant

Deze nieuwe camping in Brabant heeft in 2020 voor het eerst haar deuren geopend. GoRank is betrokken na de eerste website en heeft samen met de klant een klant opgesteld voor organische SEO  resultaten in Google.

De uitdaging

De camping begon in 2020 met een leeg weiland waar sanitaire voorzieningen werden aangelegd en de eerste bomen en planten geplant. Alles volgens een vooraf bedacht plan.

Exact op deze manier hebben we de SEO aangepakt. We hebben een aantal focus punten gedefinieerd en zijn hier samen met de klant aan gaan werken. 

  • Lokale zichtbaarheid door het inrichten van landingspagina’s gericht op steden en dorpen in de regio.
  • Focus doelgroep bepaald (kinderen) en landingspagina’s ingericht hiervoor.
  • Provinciale toevoegingen op zoektermen, zoals Brabant & Noord-Brabant, en hier  landingspagina’s voor aangemaakt.

Met een uitgebreid Zoekwoorden Onderzoek hebben we de juiste zoekwoorden incl. zoekvolumes bepaald waar we ons op willen focussen. Na het technisch  optimaliseren en aanvullen van content op de website zijn we de zoekwoorden gaan volgen en hebben we Linkbuilding toegepast om de posities in Google te verbeteren.

Cijfers zeggen meer

Impact op de klant

Sinds de samenwerking met GoRank is De Speeltol getuige geweest van een aanzienlijke toename van het organische zoekverkeer naar hun website, wat resulteerde in hogere conversiepercentages en meer online boekingen. Door te vertrouwen op onze expertise en inzichten heeft deze camping hun marketinguitgaven kunnen optimaliseren en uitzonderlijke resultaten kunnen genereren in een kort tijdsbestek. De resultaten van onze samenwerking zijn onder meer:

198%

Organische bezoekers

42

Top 1-3 Google posities

622%

Stijging online boekingen

#2 kindercamping Brabant

“Als kleinschalige camping sta je in Google op plekje #2 op het zoekwoord kindercamping Brabant, tussen de grote campings in Brabant.”

Voor deze camping hebben we een robuuste digitale strategie samengesteld die het volgende omvat: